Hårborttagning

Hårborttagning

Vaxningar

Hudvårdssalongen har nu tagit in ett nytt varumärke för hårborttagning med vax som heter Lycon och kommer ursprungligen från Australien. Lycon har kommit att bli ett av de ledande vaxvarumärken på salongerna runt om i världen. Lycon vill erbjuda en så smärtfri vaxbehandling och effektiv behandling som möjligt.
Vaxning av hela ben 550:-
Vaxning av halva ben 450:-
Bikinivaxning 350:-
I kombination med benvaxning rabatteras priset till 100:-
Armvaxning 420:-
Armhålsvaxning 350:-
Hak- och överläppsvaxning 290:-
Hak- eller överläppsvaxning 230:-

Alkaline

Finare, fjunigt hår i ansiktet kan vara svårt att avlägsna med traditionella tekniker som Laser/IPL och nålepilering eftersom hårväxten ofta är tät och håren mycket små. Med Alkaline Wash kan dock stora områden med finare fjun avlägsnas vid ett och samma tillfälle. Som en extra bonus avlägsnas också torra, döda hudceller som kan finnas ansamlade på hudytan.

Alkaline är ett alkaliskt pulver gjort på ostronskal och basmineraler. Pulvret blandas med vatten, läggs på partiellt och avlägsnas sedan med en spatel efter ca 4 minuter. Behandlingen avslutas med en lugnande mask.

En bra rekommendation är behandling var fjärde vecka de första 3-4 gångerna. Efter hand kommer återväxten att gå långsammare och hårväxten kan bli uttunnad/glesare.

Överläpp 370:-
Haka och överläpp 570:-
Kinder, haka och överläpp 890:-

Erbjudanden och Nyheter

Se aktuella erbjudanden och nyheter från Hudvårdssalongen på Facebook och Instagram.

Dela gärna denna sida med dina vänner