Om Hudvårdssalongen

Välkommen till Hudvårdssalongen och Marie Hansson

I maj 1992 öppnade jag Hudvårdssalongen efter avslutad utbildning på Beauty Therapist School. Det betyder att jag hunnit skaffa mig många års erfarenhet av hudvård och även lärt mig hur jag vill bedriva min verksamhet. Min önskan är att jag ska ge Dig och Din hud en stund av välbefinnande. Att vi ska uppnå fina resultat med professionella produkter och resultatinriktade behandlingar, eller varför inte bara en stunds avkoppling.

För att lära nytt och bedriva salongen på ett proffessionellt sätt finner jag det viktigt att hålla mig uppdaterad i "hudvårdsdjungeln" med hjälp av kurser, föreläsningar och mässor. Har haft förmånen att gå kurs i Princeton, USA och träffat professorerna, Dr Yu och Dr van Scott, grundarna av Neostrata, Exuviance, vilket är mitt huvudmärke på salongen.

Cidesco Diplomerad Hudterapeut och Auktoriserad Hudterapeut

Jag är Cidesco Diplomerad Hudterapeut och Auktoriserad Hudterapeut. Auktoriserad innebär att jag är medlem i SHR, vilket är en garant för en gedigen utbildning och att jag arbetar efter etiska regler samt att Hudvårdssalongen innehar behandlingsskadeförsäkring. Hösten 2015 gick jag en vidareutbildning på Hudkliniken på SÖS och är nu även innehavare av Certifikat Specialiserad Hudterapeut. Hösten 2018 mottog jag Gesällbrev av Sveriges Hantverksråd i Stockholms stadshus.

Jag hoppas att du ska känna att du är i "trygga händer" hos mig!

Varmt Välkommen!
Marie

 

Erbjudanden och Nyheter

Se aktuella erbjudanden och nyheter från Hudvårdssalongen på Facebook och Instagram.

Dela gärna denna sida med dina vänner