Fakta om apparatbehandlingar

Om apparatbehandlingar

DERMAPEN 4

Dermapen 4 är den mest avancerade microneedlingtekniken på marknaden och behandlingarna är snabba och säkra med mycket goda resultat.

Med 16 sterila engångsnålar kan Dermapen skapa upp till 1 920 kanaler per sekund i huden och på så sätt kan aktiva serum slussas ned i huden. Samtidigt skapas en kontrollerad “skada” i huden vilket gör att huden måste börja självläka, reparera sig. Därmed uppstår en nyproduktion av collagen. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad gäller det översta hudlagret och djupare ned i dermis. Du får en synbar förbättring av huden!

Dermapen 4:s kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laserbehandling men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. Se prislista och skicka bokningsförfrågan.

Exempel på behandlingsområden:

  • Akne, pormaskar, stora porer
  • Ärr
  • Åldrad hud, fina linjer, rynkor
  • Pigmenteringar, solskador
  • Hudbristningar

Beroende problem så rekommenderas olika intervaller samt olika antal behandlingar.

Hudföryngring: 3-8 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum.
Akneärr/ärr: 4-8 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum.
Akne, pormaskar, milier, pigmenteringar: 4-6 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum.
Hudbristningar: 4-8 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum.

Boka flera behandlingar och få rabatt!

Bokar du upp en kur så erhålles du 10% rabatt på 2:a och 3:e behandlingen. 15% rabatt på efterföljande behandlingar 4-8 (dock inom ramen av 2-8 veckor).
Första besöket sätter jag av 90 min så att vi hinner gå igenom dina förväntningar, fylla i hälsodeklaration och ta före-bilder. Sedan tvättas ansiktet av, peeling, själva nålbehandlingen genomförs och avslutas med Hyla Active Sheet mask. Masken kyler ned och är ansvällande. Innehåller hyaluronsyra, kopparpeptider, zink och vitamin B5. Första dygnet får du räkna med rodnad och en hettande känsla.

Vill du förbättra effekten av en Dermapen 4 behandling rekommenderas en Über Pro (kemisk peeling) för ett optimalt resultat. Tillägg 500 kr.

ÜBER PRO (ph 2.05)

Kemisk peeling som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, jämnar ut hudtonen, porförminskande och ljusar upp pigmenteringar.

Se prislista och skicka bokningsförfrågan.

NBE 1000

Jag har tidigare arbetat med NBE 500 men har uppgraderat till NBE 1000. NBE 1000-apparaten är 7 gånger kraftfullare än NBE 500 och har högsta tillåtna värdet gällande radiofrekvensvågor.

Detta är en mycket behaglig, avkopplande och effektiv behandling där vi arbetar med radiofrekvensvågor, vilka ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Med hjälp av det varma munstycket slussar vi ned aktiva behandlingsserum som då kan tränga djupt ner i huden. Vi får då en ökning av collagen och elastin produktionen, ökar cellförnyelsen, syre-och näringstillförseln till cellerna blir bättre, ökar andelen fukt, förbättrar hudstrukturen, öka blodcirkulationen, förbättring av muskulaturen m.m. Vi får även ett väldigt bra lymfdränage där vi för ut gifter och slaggprodukter. Huden känns mer elastisk, slätare och fastare. Dessutom får huden en väldigt fin lyster!

För NBE 1000 rekommenderas en uppbyggande kur för långvarigt resultat.

Behandlingen kan göras vid enstaka tillfällen för att "boosta" huden eller för att känna sig extra fin till något speciellt tillfälle. Men för ett mer långvarigt och uppbyggande resultat gör man en kur om ca 5-10 gånger/ 1 gång i veckan.

Med denna apparat kan vi arbeta både i ansiktet och på kroppen. På kroppen arbetar vi direkt på problemområdet, exv mage, lår och stuss. Där vi ser fina resultat på celluliter, strier, slapp hud och vi kan även få till en viss fettreducering.

Se prislista och skicka bokningsförfrågan.

ABLATOR - Här arbetar vi med ett munstycke som är en väldigt effektiv peeling/mikrodermabrasion. Vilken är slipande, djuprengörande och förbereder huden för efterföljande behandling.

Erbjudanden och Nyheter

Se aktuella erbjudanden och nyheter från Hudvårdssalongen på Facebook och Instagram.

Dela gärna denna sida med dina vänner