Fakta om apparatbehandlingar

Om apparatbehandlingar

NBE 1000

Jag har tidigare arbetat med NBE 500 men har nu uppgraderat till en NBE 1000. NBE 1000-apparaten är 7 gånger kraftfullare än NBE 500 och har högsta tillåtna värdet gällande radiofrekvensvågor.

Detta är en mycket behaglig och avkopplande men effektiv behandling där vi arbetar med radiofrekvensvågor, vilka ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Med hjälp av det varma munstycket slussar vi ned aktiva behandlingsserum som då kan tränga djupt ner i huden. Vi får då en ökning av collagen och elastin produktionen, ökar cellförnyelsen, syre-och näringstillförseln till cellerna blir bättre, ökar andelen fukt, förbättrar hudstrukturen, öka blodcirkulationen, förbättring av muskulaturen m.m. Vi får även ett väldigt bra lymfdränage där vi för ut gifter och slaggprodukter. Huden känns mer elastisk, slätare och fastare. Dessutom får huden en väldigt fin lyster!

Behandlingen kan göras vid enstaka tillfällen för att "boosta" huden eller för att känna sig extra fin till något speciellt tillfälle. Men för ett mer långvarigt och uppbyggande resultat gör man en kur om ca 5-10 gånger/ 1 gång i veckan.

Med denna apparat kan vi arbeta både i ansiktet och på kroppen. På kroppen arbetar vi direkt på problemområdet, exv mage, lår och stuss. Där vi ser fina resultat på celluliter, strier, slapp hud och vi kan även få till en viss fettreducering. Se prislista och skicka bokningsförfrågan.

 

DEEP SKIN - "2 behandlingar i 1"

I denna behandling använder vi oss av 2 olika munstycken, Ablator och Infusor.

ABLATOR - Här arbetar vi med första munstycket som är en väldigt effektiv peeling/mikrodermabrasion. Vilken är slipande, djuprengörande och förbereder huden för efterföljande behandling.

INFUSOR - Detta munstycke öppnar upp små microkanaler i huden vilket gör att de aktiva serumen vi använder kan slussas ned i huden och göra verkan. Exempelvis hyaluronsyra, som har en fillers-liknande effekt på huden. Hyaluronsyra kan i vanliga fall inte penetrera epidermis (översta hudlagret), men tack vare Deep Skin är det möjligt!

Resultatet är en strålande hy med en jämnare hudton, mindre djupa porer/akneärr, mjukare rynkor och väldigt fin lyster. Deep Skin behandlar en hy som är grå och livlös, grovporig, rynkig, samt pigmentfläckar. För bästa resultat rekommenderas en kur om ca 4-6 gånger/ 1 gång i veckan. Kan även göras vid enstaka tillfällen. Se prislista och skicka bokningsförfrågan.

 

Erbjudanden och Nyheter

Se aktuella erbjudanden och nyheter på Hudvårdssalongens Facebook

 

Dela denna sida med dina vänner