Produkter

Hudvårdsprodukter

Jag har arbetat med olika hudvårdsmärken genom åren och för drygt 10 år sedan bekantade jag mig med Exuviance och deras produkter. Upptäckte att det blev väldigt fina resultat både i behandlingarna och med hjälp av effektiva hemmaprodukter.

Exuviance erbjuder vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter med AHA/PHA-syror kombinerat med många andra aktiva ämnen. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre, klarare och sundare utseende.

Exuviance är ett dermatologiskt företag med medicinsk bas grundat av Dr Yu och Dr Van Scott (USA). Mer än 40 års forskning och utveckling ligger bakom dessa effektiva hudvårdsprodukter och Exuviance har över 120 patent på sina produkter. Ingen har gjort liknande produkter tidigare och ingen får kopiera den.

Med Exuviance kan jag erbjuda medicinskt utvecklad hudvård till bra priser och produkter för alla hudtyper. Ej testat på djur.

Bonuskort Vid köp av Exuviance produkter för minst 299 kr får du en stämpel på bonuskortet. Vid åttonde stämpeln får du 50% rabatt på valfri produkt (erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter).

Exuviance-logo-green

På Hudvårdssalongen säljer jag förutom Exuviance även ett urval av Biodrogas produkter, solprodukter från Bioline, O.P.I nagellack och Magic Lashes, fransnäringen som får dina fransar att växa och bli starkare.

 

Erbjudanden och Nyheter

Ta del av aktuella erbjudanden och nyheter på Hudvårdssalongens Facebook sida.

 

Dela denna sida med dina vänner